Varausehdot

Varaaminen ja sitovuus
Varauskalenterista näet onko tilat vapaana sinulle sopivana ajankohtana.
Varaustiedustelun voi tehdä suoraan yhteydenotot-sivuilla olevalla lomakkeella tai soittamalla yhteystiedoissa olevaan numeroon.

Varausvahvistus maksutietoineen lähetetään asiakkaalle, kun varaus on vastaanotettu. Lähetämme laskun postitse, sähköpostilla tai verkkolaskuna. Pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot etukäteen. Postitse lähetettyihin laskuihin lisäämme laskutuksen palvelumaksun 6,00 euroa

O’JES tilat noudattaa palveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja, jotka tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut varausmaksun.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 25 vuotias.

Varauksen maksaminen
Varauksissa maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa eräpäivään mennessä ja viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokra-aikaa. Jos varaukseen on kaksi viikkoa lyhyempi aika, maksetaan varausmaksu heti kokonaisuudessaan.

Varausajan alkaminen ja päättyminen
Varausaika alkaa asiakkaan kanssa sovittuna aikana ja päättyy aina viimeistään klo 01.00 

Tiloissa ei ole mahdollista yöpyä. Tavaroita ei tule jättää tiloihin myöhemmin noudettavaksi, ellei asiasta ole erikseen sovittu.

Siivous
Tilojen loppujärjestelyt kuuluvat varaajalle, mikäli siivousta ei ole tilattu.

Ylimääräisestä siivoustyöstä on sovittava erikseen tai se veloitetaan jälkikäteen tarpeen vaatiessa (70,00 €/h alv 24% 56,45 €/h alv 0%).


Varauksen peruutus

Varaus on peruutettava vähintään 3 vkoa (21 vrk) ennen varattua päivää, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %.  

Omistajan oikeus perua varaus

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Huoneiston/tilan omistajan peruessa varauksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan tilan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokranantajalle. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika. Kohde tarkastetaan aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä hajonneista tavaroista ei peritä korvausta jälkikäteen, jos niistä on ilmoitettu välittömästi.

Oikeus hintojen muutoksiin
O’JES tilat varaa oikeuden oikaista esitteiden/kotisivujen hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen O’JES tiloilla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos vuokra-/ohjelmapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Ota yhteyttä

”We don’t remember days, we remember the moments”

-Cesare Pavese-